Prosena Natural Care

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €! Prijavi se na e-novičke in prejmi darilni kupon! Prijava

0

Oj, to sem jaz ...
Larisa.

Sem 25-letna mamica, nesojena študentka in ljubiteljica estetike in narave. Od nedavnega sem tudi sveža podjetnica, ponosna ustanoviteljica in kreativna voditeljica blagovne znamke Prosena.

Kako se je vse skupaj začelo?

Moj prvi korak na tej poti se je začel z osebno izkušnjo.

Vse od mladosti se namreč borim s takšnimi in drugačnimi težavami s kožo. Od izjemno občutljive in k reakcijam nagnjene povrhnjice, do mozoljčkov in rdečice (imam tudi blago obliko kronično vnetne kožne bolezni Rozacea), bi se našlo še kaj.. Vse te problematike so že dolga leta moje spremljevalke in v preteklosti je marsikdaj to vplivalo na mojo samopodobo in otežilo iskanje pravega produkta za mojo kožo.

Sredi mojih študijskih let, sem med pisanjem ene izmed seminarskih nalog podrobneje raziskovala proso. Odkrila sem, da ga je možno uporabiti tudi v kozmetiki, čeprav takšne ponudbe takrat še ni bilo na trgu. Po nekaj letih raziskovanja in različnih okoliščinah sem končno odkrila, da se iz lusk prosa lahko pridobi izvleček oz. olje prosa s posebno CO2 ekstrakcijo. To je bil nekakšen preboj, ki me je pripeljal do zamisli, kako bi lahko to dragoceno sestavino uporabila.

Olje je bilo že na prvi pogled čisto, prijetnega vonja in presenetljivo vpojno. Analize so pokazale, da vsebuje tudi velike količine vitamina E in ogromno drugih pozitivnih lastnosti, ki lahko izboljšujejo stanje kože.

In tako se je rodila zamisel o kozmetiki Prosena.

Sestavila sem lastno linijo izdelkov, ki vsebujejo ta dragocen izvleček prosa. Pri ustvarjanju izdelkov sem si želela, da bi bili naravni in nežni do kože, ne bi povzročali nobenih reakcij, obenem pa bili učinkoviti pri izboljševanju stanja kože.

Vsak izdelek, ki je ali bo kadarkoli del zgodbe Prosena, nosi tudi delček moje osebne zgodbe in želje, da bi se vsaka ženska počutila dobro in samozavestno v svoji koži.

Hvala, ker ste del moje zgodbe.

Prosena - nega iz srca narave.